DameDartklubben “TRODSALT”

Ideen til Dame Dartklubben og dens navn “TRODSALT”, opstod da 6 damer, alle havemedlemmer i HF 4. Maj, ville bevise over for deres mænd, at damer sagtens kunne finde noget at samles om og hygge sig med.

Disse mænd, som alle var skydebrødre i “Majfryd” – en klub for mænd i HF 4. Maj, hvor damer under ingen omstændigheder måtte vise sig – mente at vi var for svage til at kunne samles om noget?

Så i maj 1988 holdt vi stiftende generalforsamling, hvor alle haveforeningens damer over 18 år var velkomne.
Der mødte 28 damer op, og formålet med en ren dameklub blev gennemgået, formand og bestyrelse valgt, love og regler opstillet, og 25 damer meldte sig ind.

Nu efter 28 år, mødes vi stadig hver torsdag i sæsonen, til 2 faste dartspil, hvor vi konkurerer imod hinanden, og hvor der ved sæsonslut bliver valgt en Mester og Pointvinder. Men der er også tid til hyggesnak, tøjbytning og socialt samvær.

Dame Dartklubben har dog ikke udelukket mænd helt, for een gang i sæsonen inviterer vi til MANDEDART, som er meget populært blandt mændene, og hvortil der er meget stor tilslutning.
Flere af mændene har prøvet at blive optaget, men “TRODSALT” er og bliver en ren klub for damer – og der er plads til flere, hvis man som dame har lyst til lidt fællesskab med andre damer i Haveforeningen 4. Maj.

Med venlige hilsner,

Erika B. Larsen – have 107
Formand for Trodsalt